Policia Local de Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca del Penedès treballa amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat, basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència.

L’organització interna del cos està encapçalada per la Prefectura i configurada en divisions, àrees i unitats. Aquesta estructura està formada per 60 persones distribuïdes majoritàriament en quatre àrees operatives: Seguretat Ciutadana, Trànsit, Proximitat i Judicial.

El cos de la Policia Local de Vilafranca del Penedès va néixer la segona meitat del segle XIX. Des del seu origen, aquesta institució ha vetllat de manera continuada pel compliment de les ordenances i la seguretat del municipi. La seva història està molt arrelada a la vida de la ciutat.

La Policia Local de Vilafranca del Penedès és un servei públic que té com a missió garantir la seguretat, la convivència, el civisme i el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Vilafranca. La implicació social en el territori, la proximitat a la ciutadania i l’especialització dels agents són les eines amb les quals es treballa per oferir una resposta adequada a les demandes i necessitats ciutadanes.

Anualment aquest cos de policia rep més de 7.600 trucades telefòniques i intervé en la resolució de més de 14.500 serveis.

Accessibilitat