Notícia

La Policia Local deté tres individus per robatori amb violència i denuncia dos conductors per alcoholèmies positives

03 de desembre de 2019

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dissabte 3 individus com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència. Els fets es van produir cap a les 3.30h de la matinada quan un jove es va presentar a les dependències policials denunciant que havia estat víctima d’un robatori amb violència a la plaça de Milà i Fontanals. Aquest presentava diverses contusions. Minuts després, una segona persona va denunciar també haver estat víctima d’un altre robatori, a la mateixa plaça.
Les víctimes van denunciar la sostracció d’un telèfon mòbil i d’una cartera amb la quantitat de 150€, respectivament. Aquestes persones van ser acompanyades a l’Hospital per ser atesos de les lesions.

Una patrulla policial va iniciar la recerca i va localitzar al carrer de Salvador Seguí 3 joves que responien a la descripció facilitada pels dos denunciants, procedint immediatament a la seva detenció per dos delictes de robatori amb violència.

D’altra banda, la Policia Local també va denunciar per alcoholèmies positives dos conductors la matinada de divendres passat i la matinada de dilluns. Un va ser denunciat en ser detectat per una patrulla fent maniobres perilloses a la rambla de Sant Francesc i l’altre al carrer Eugeni d’Ors mentre estava estacionat davant d’un gual i ocupant part de la calçada. Tots dos van ser sotmesos a les proves d’alcoholèmia en diverses ocasions, i van donar positiu en totes. Als dos individus se’ls va notificar que serien investigats per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció de vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

Accessibilitat