Notícia

La Policia Local amplia les sessions per a la mobilitat segura als instituts de Vilafranca

27 de novembre de 2019

Aquesta setmana s’ha començat a realitzar una nova activitat educativa  per a la mobilitat segura, gestionada des del Servei de Joventut i coordinada entre  l’Oficina Tècnica de l'Àrea Regional de Trànsit-Metropolitana Sud i el departament d’educació viària de la Policia Local i que s’ofereix als instituts de Vilafranca i altres centres. Els destinataris són alumnes d’edats entre 16 i 18 anys que cursen batxillerat i plans de transició al treball.
Aquestes sessions s'adrecen a millorar els coneixements dels nois i noies sobre l'alcohol i les drogues i els seus efectes sobre la conducció així com els aparells i procediments que es fan servir per la detecció del consum de alcohol i drogues en els controls policials que es realitzen als conductors; per altra banda es promou  la reflexió i la presa de consciència sobre el risc i les conseqüències de beure alcohol i conduir, i la necessitat d'adoptar comportaments més segurs.
Aquesta nova activitat amplia per tercer any consecutiu la formació que es realitza en matèria de seguretat viària des de la Policia Local en les diferents etapes educatives dels infants i joves de la Vila.

Accessibilitat